Västlig vind och byggskräp på släpkärra. Fin kväll, en fin tid. Skit i det här, få det gjort. Rensa ut. Ånga på. Vila ut. Bryt av. La rullskidorna på flaket och stack iväg. Sex rullskidsintervaller med Kapitalförvaltare Mennborg. Andas in andas ut allt är en prövning. Man är där man är. Man är mitt i allt.

Mindre impuls mer medvetenhet. Det är mångt och mycket, en attitydfråga. Som det mesta. Ogräs ska rensas, livet tuktas, kategoriseras, förstås och man ångar på.

Fåglarna ger sig inte, det hör man. Dom ligger i.

Min klimatkriströtthet har bytts mot pandemitrötthet. Jag kan inte hjälpa det.

Tror starkt på den här helgen. Bara den här dagen tar slut.

Min att göra lista är, låt oss säga preparerad.

Arvid och Anders är verkligen rätt ute med att skapa en podd. Det är helt rätt. När det mesta i samhället handlar om manipulation och korruption så är podden ett medium som kan bli sanningsorienterad, undersökande och väldigt underhållande. Elon Musk gästade Joe Rogan i veckan där han på tal om hur hans hus skulle se ut om han skulle designa ett alldeles eget, svaret blev ett konstaterade att det gäller att välja vad man lägger sin tid på, bygga ett hus eller att få mänskligheten till Mars? Känner att där skiljer vi oss åt. Mitt hus känns väldigt meningsfullt. Att få mänskligheten till Mars är bara dumt. Människan är inte anpassad för det. Våra stenåldershjärnor är inte ens anpassade för den här explosionsartade komplexiteten. Man måste beundra dom ändå, stjärnorna, både människorna och planeterna.

Få det gjort, växla upp, kom igen.

Arbetsnamn ”safehouse”. Ut i världen och tillbaka.