Popcast!

Jag och min kompis Anders har startat ett projekt med en podd. Det är ett ganska roligt projekt faktiskt. Man får chansen att sitta ner och intervjua en kompis eller en helt ny bekantskap. Djupdyka på ett ämne eller bara zooma in på något intressant som har hänt. Vi försöker hålla oss under 30 minuter per podd mest för att det inte ska bli ett för stort projekt att ta sig igenom för er som lyssnar.
Det finns lite nya avsnitt ute. Smidigast är om man söker på POPCAST eller team popcorn runners där man vanligtvis lyssnar på poddar så bör ni hitta. Inte Spotify dock, men där kanske de dyker upp i framtiden.

Ett nytt avsnitt släpptes igår, men i avsnittet innan det intervjuade vi våran kompis Olle Ahlberg som tidigare i höstas gick under 30 minuter för första gången på ett millopp. Trodde han. Efter en lång nedjogg och sedan lite gött häng i omklädningsrummet visade det sig att resultatet hade korrigerats med en sekund upp till 30:00. Sånt händer. Det svider nog lite fortfarande om jag känner Olle rätt, men det kommer gå fortare än så om vi bara får börja tävla igen.
I varje avsnitt släpps en låt. Lyssna gärna på podden så förstår ni nog texten bättre! 🙂

/ örnen

 

1 kommentar

  1. riktigt bra podd o film till👌

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑