Jag blev nästan tårögd när jag igår läste att Robban sluggade sig runt sjön under helgen.
Det är något visst med den där sjön och det är något visst med Robert. Alltid 45 minuter när han springer runt landsjön, är det ens möjligt att han kan göra den långsammare nu?
Kvittar om han inte tränat sen Vasaloppet eller sen förra årtiondet, lika väl blir det 45 minuter runt sjön. Tror bannemig man hade kunnat plocka Robban från innermitten efter 90 minuter plus tilläggstid i ett derby mot VAIS på hemmaplan, åka direkt till sjön och säga spring så fort du kan och det hade landat på 45 minuter.
En stjärna.

Vilken blogg vi har. Rullar på fortfarande. Den har bytt lite karaktär på sistone, ändrat lite dynamik på nåt sätt. Kan inte sätta fingret på exakt vad, men jag gillar det. Mycket som händer i våran liv. En i Stockholm, en i Göteborg. En som bygger hus och en som bygger upp igen efter en vinter som man knappt kan föreställa sig. Men oavsett rullar bloggen på och för varje dag som går kommer vi närmare våran helg – lidingöhelgen. Om Palle ska sätta panel eller greja med nåt annat på huset då så blir jag förbannad på riktigt. Sen är det inte långt kvar till Orsa. Konstigt att det är sånt där man längtar till mest av allt nu…

Jag springer återigen tusingar i trefart. Det känns gott. Livet är rätt så gott i den röda zonen, det är väl mycket därför man håller på. Jag tror aldrig jag blir en renodlad tröskellöpare. Ni vet när allt ska vara lite sådär lagom utdraget och halvhårt, två pass per dag osv. Svart eller vitt, hårt eller mjukt, pang på eller hejdå. Detta kommer jag givetvis få äta upp, men det är verkligen för fint att då och då bli riktigt ordentligt skittrött. Ni vet sådär trött så att det nästan svartnar. Där och då, i den stunden, då har man inte så mycket övriga problem. Allt handlar bara om att ta sig igenom nästa intervall – att alltid va på väg. Det är precis samma sak som att frysa. Ibland är det faktiskt rätt skönt, för man vet att man kommer bli varm senare.

Ikväll är det dags igen. Tartan. Splitshorts och tunna skor,  lite oldschool som någon sa. Solen gör nog comeback efter en dag med regn. Full fart!

Ta hand om er.
/ örnen