Coronafighters,  hur mår ni?! Har ni nåt toalettpapper eller? Annars kan ni nog gå och handla i närmaste affär precis som vanligt idag trots alla hysteriska människor som hamstrade utan dess like senaste dygnen. Märkliga värld.

Det finns mycket tråkigt som händer just nu, och det är förmodligen inte sista gången vi skriver om det. Men igår när beskedet kom att all elithockey ställs in gick luften ur. Jag vet, det är en världslig sak mitt i allt kaos med sjukdom och epidemi och att ingen vet var det kommer sluta. Men gud va tråkigt just när slutspelen skulle dra igång, klubbar som Björklöven som var påväg upp i finrummet i högsta nivån och HV som kändes väldigt på gång både på dam och herrsidan. Nog om det. Det finns de som drabbas mycket värre, men en sak är säker – alla drabbas på något sätt och inget vet ännu till vilken grad.

Sitter man i karantän så vill jag tipsa om en podcast, det är nämligen så att jag och en av våran bloggfavorit Anders Grahl, min käre klubbkamrat, har startat ett litet projekt som vi kallar POPCAST. Vi vet inte riktigt åt vilket håll det kommer peka åt, men tanken är att prata löpning eller annat som intresserar oss. Intervju med vänner och ovänner, rapportering från olika tävlingar eller bara allmänt gött tjöt. Vi får se helt enkelt. In och lyssna på första avsnittet och kommentera gärna vad du tycker, om det finns något ämne vi borde ta upp eller någon gäst som vi borde prata med.

Podden hittar man lättast på podcast-appen om man söker på Team Popcorn Runners.

https://podcasts.apple.com/se/podcast/popcast/id1501583979?i=1000468166223

Jag såg en kvinna som släpade på en roddmaskin samma dag som två stora gymkedjor bestämde sig för att bomma igen förra veckan. Det var roligt av någon anledning.

Ta hand om er kompisar. Berätta kommentarsfältet hur ni har det, vi finns här tillsammans i cyberspace.
/ örnen