Så börjar Corona sin resa runt jorden på allvar. Först Asien, genom mellanöstern, vidare till Europa och via Italien till Skandinavien och Sverige. Är det läge att blir orolig? Nej inte än va, så länge Coronaviruset besökt mindre länder än vad min tränare Ulf Friberg gjort så är det knappast någon pandemi. Senast Corona spreds sig från Italien runt om i världen var det med låten Rythm of the Night och Baby Baby. Eurodisco har väl ingen dött av?

Läste en artikel att japanerna har fram till slutet av Maj på sig att ta ett beslut om OS ska genomföras eller inte. Hade det varit vinter-os just nu skulle det givetvis ställas in, precis som inomhus-VM i friidrott och lag-VM i pingis har gjort.
Tänk vad tråkigt att bli uttagen till ett OS som ställs in.
Är det ens möjligt?

Vilken sjuk vändning vädermässigt det blev i fäders spår. Jag satt och såg tjejvasan och tänkte att det här får de aldrig ihop hela veckan fram till Vasaloppet. Men ibland hör vädergudarna bön och nu i dagarna har det väl varit 17-18 minusgrader om nätterna om jag läst väderleken rätt. Det ser visserligen ut att snöa lite på söndag, men vilken räddning i sista stund. Snacka om plot twist.
Man skulle åka nattvasan något år. Hade varit ett häftigt äventyr tror jag.

På tal om plot twist. Det skrivs sällan om NHL här på bloggen men här kommer det från en som inte är så insatt egentligen. Henke Lundqvist har inte haft sin hetaste säsong direkt, och karriären börjar väl så sakteligen närma sig ett avslut. Bänkad och snacket har mest handlat om vilken klubb han blir frejdad till, eller om han rent av ska komma hem till Göteborg. Men så samma dag som deadline day, alltså sista dagen för att köpa eller byta spelar så skadar sig rangers förstemålvakt i en allvarlig bilolycka och helt plötsligt är Henke Hårschampot Lundqvist back in the game igen.