Tänkte att jag skulle komma tillbaka i träning. Tänkte att snön borde komma snart. Tänkte att Januari skulle bli en bra månad. Så blev det inte. Åkte på en förkylning på väg hem från Tjeckien. Nu sitter man här och feberyrar igen, två veckor sedan magsjukan. Perfekt utspridda sjukdomar för att riktigt sänka några veckor. Jaja, det är bara januari än. Min tid kommer.

Vi var i Tjeckien förra veckan. Turistade och kollade på världscupen. Besökte ett kapell där cirka 40 000 människor blivit begravda och för att få plats med alla grävdes dom upp och alla skelett förvarades i kapellets källare tills man på 1800-talet inredde hela kapellet med benen. Tydligen ville alla begravas där pga. att man hällt ut jord från Jerusalem där på 1200-talet. Läs mer på wikipedia här.

Två stockar snus fixade VIP-pass till Världscupen och vi kunde avnjuta lite lunch, donuts och kaffe brevid Lukas Bauer. Jag jobbar tydligen för Polen nu. Moa Lundgren och Ebba Andersson var de enda som gladde oss svenskar den helgen men stämningen i Nove Mesto var på topp. Vilken arena dom hade, i en sjukt liten stad.

Nu gäller det att bli frisk, kanske lagom tills snön kommer. Eller hinner det bli vår innan dess?

Besök i USAs vallabuss

En pizzahusvagn med vedugn i. Goda pizzor efter att vi förstått i vilken lucka man beställde