Idag åker Holaveden tillbaka till hemlandet efter några dagars konferens. Vi har nog kommit hittat ännu en väg framåt.  Vi är i rörelse, alltid på väg förstås. Hubbe sammanfattade igår lite vad som sägs och avhandlas vid matbordet bland annat:

Orsa 2019-12-14

Sista kvällen i Orsa,, skidåkningen är fantastisk här, många spår men det jag kommer minnas mest är männen i huset vi bor i, björnstigen 8, man skulle kunna skriva en bok om var och en av dem…
I bastun fick jag veta av 1.48-mannen att Lunds grabb kom på 13:e plats på 15 km klassiskt i SM,, han fick stryk av Jörgen Brink men slog Lars (Lord) Nelsson,,, fy fan vad vi hatar Jörgen Brink.,
Blicken i Hökberg gjorde en fantastisk sorts Lax-pudding ikväll, den var magisk,, man vågar inte säga annat när man sitter rakt emot den blicken,,
Jag och Sluggern har kämpat hårt här som ensamma ÖISare,,, men vi tycker Vista är rätt ok,, vi vågar inte tycka annat efter att Peter Nilsson och Dolla berättat om blicken i Hökberg.
1.48-mannen gled in på ämnet icke enligt EU godkända bananer,,, På ÖIS och Bönarps vägnar var jag tvungen att bräcka detta och sa att vi Bönarp gick ner nattetid till Ölands brygga och dränkte icke godkända kalvar,,, vad gör man inte för lite respekt..
I vår stuga har även Mikael Björnlinger bott, en mycket trevlig man,, framförallt vid frukost, han är uppe och plockar fram medan jag gör min fantastiska havregrynsgröt,,, grabbarna i Holaveden sover tills bordet är dukat.
Jag utmanade Viggo Nilsson på ett hundrameterslopp i stakning igår morse,, jag har gömt mig i vilddjursparken sen dess.

Detta är en av årets roligaste helger,, riktigt kul som amatör att umgås med proffs, detta har blivit en tradition.

Vi kräver att Johan Sjöberg får semester till detta event nästa år, vi behöver bli sponsrade av Vaggeryds chark. Vi saknar korv från Vaggeryd till varje måltid. Idag gjorde Vaggeryd chark 28 vagnar med prinskorv,, om vi har räknat rätt så är det 4.5 km prinskorv,, det skulle vi kunna lägga ut i ÖIS elljuspår och lite till,,, man skulle kunna springa de sista 4.5 kilometrarna på ÖIS-lopp intill prinskorv,,, kanske stanna och äta lite för att orka spurten.

Huvudrollsinnehavare:

Sluggern: Robert Davidsson
Blicken i Hökberg: Johan Palmér
1.48-mannen: Arvid Öhrn
Doktorn vid frukosten: Mikael Björnlinger
Lunds pojk: Oskar Lund
Hubbe: Mattias Hubbe Sjöberg
PeterNilsson: Peter Nilsson

(Ps Lunds grabb var med i DM förra veckan)

(PS 2, kan någon tala om när Viggo åkt så jag kan lämna vilddjursparken,, jag har stått och tittat på en sovande Björn i 17 timmar nu…)

/hub

/RD