Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont
Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod
Som ett hjärta som vägrar sluta slå
När varje bön gått åt, fortsätt
När jag fallit tungt
På ditt minnes skrothög
Hitta mig när som helst
På samma gator som Cederhök

– H.H

När får vi egentligen palles stretch-rutin här på bloggen? Med pedagogiska bilder hade varit uppskattat. Slipper jag betala för en dyr sjukgymnast för hundrafemtioandra gången som visar hur man ska stretcha en muskel. Jag börjar också känna av sätet nämligen.  Det sträcker sig hela vägen ner genom låret till fästet under knäskålen på baksidan. Min lekmannaterori är att min skadade muskel i baksida lår är alldeles för svag, det medför att de övriga musklerna i baksidan får ta mer stryk, alltså jobba hårdare. Jag springer tekniskt väldigt dåligt. Belastar konstigt och det gör hela situationen bara sämre. Är det de som kallas moment 22?

Springer man tekniskt dåligt hjälper det inte att ha en mirakelsko som hjälper dig 4%. Sen måste jag träna hårt och ganska länge innan jag kan vara tillbaka på den nivån jag var innan skadan. Långsiktigt tänk nu örnen. Fortsätt, fortsätt.

Cyklade en timme i mörkret igår. Rådjuren här är så tama så de flyttar sig inte ens när man cyklar förbi. Idag ska jag springa ett monsterpass. Räknar med att vara stel resten av helgen. Börjar jag bli gammal?

/ örnen