Vet inte riktigt va man ska skriva. Det är rätt ovanligt, brukar komma ganska spontant och ofiltrerat annars men ikväll känner man att nonsens, naturromantik eller den där texten om Phytagoras som man filat på ett tag känns ovälkommet. Alla vill så klart veta vad som hände, och hur det kändes. Allt sådant kommer imorgon, från källan själv. Kan bara konstatera att hela kollektivet är mycket glada. Det är en av dom stora fördelarna att vara nära människor i ett litet tight kollektiv att man kan glädjas åt andras framgångar riktigt rejält, man har en klar bild av hela resan. Nu är han elit, nu fortsätter resan. Detta är ingenting mot vad som är möjligt att uppnå. Men först mental tårta.

Lite praktisk info. Holaveden går in ihop med Peter Nilsson och rodar i två träningstillfällen i veckan. På torsdagar kommer vi springa intervaller på öis elljusspår kl18 som följs av ca70min styrka inne på öis. Intervallerna blir som vanligt 6x4min med 2min vila. Då vi anser att den modellen är den lättaste att utföra i grupp där alla är på olika nivå. Man kan enkelt vara på vilken nivå som helst. Man kan dela passet och bara springa om man vill. Löpningen är kostnadsfri men styrketräningen kostar en säsongsavgift.

På söndagar kör vi samma intervaller fast på den asfalterade vägen kl17. Det blir både rullskidor och löpning så man kan välja efter behag. Intervallerna följs av 75min intervallbetonad styrketräning. Det går även köra halva passet. Då söndagspasset ”riskerar” att samla över trettio deltagare så är det okej att plocka fram vikter m.m innan passet om man ställer dessa utmed en vägg så dom inte är ivägen för dom som tränar Core. Vid ypperliga tillfällen kommer vi även att köra en lugnare runda innan intervallerna så det kan bli samling kl16 vissa Söndagar men vi ska undersöka hur detta kan kommuniceras. Undersöka vilken runda som är lämplig tidsmässigt m.m.Men det är alltid intervallsamling på Öis 17.00. Man bör ha i åtanke att i Peter Nilssons värld, vilket är nu den vi befinner oss i så startar första intervallen 17.00. Vill du värma upp så får du göra det på din fritid.

Vi testar denna veckan och utvärderar och korrigerar efter hand.

Ses som vanligt på Torsdag (risk att bli sen så det blir precis som vanligt).

 

Brukar försöka att aldrig skryta om vilka man delat säng med men ibland måste man ju bara få lov. Sextioåtta