Motstånd

Bara det som är sant funkar i längden. Det är svårt att förstå. Livet är en framåtrörelse. Observant får man följa vägen. Som blir krön, vänstersväng, högersväng upp och nerförsbacke. Hela tiden leder den till nytt. Friktion, gravitation, motvind & medvind. Allt detta motstånd som måste knäckas för destination.

Bara det som är sant funkar i längden. Man kan prata hur mycket som helst men förr eller senare så är det upp till bevis. Med ryggsäck och tro. Lingvistiken är en stor del till det du har. 

 

Drömmar 

Man vill och man tänker sig ska. Andas jävlaranamma. Pumpar in konstgjord energi. Får den till skänks stundtals. Märkligt men man rår inte för dom, drömmarna.

Tyron Woodley hade äntligen fått stenen upp på pyramidens topp. Han slog sig upp med förmåga och skicklighet. Allt han drömt om sen liten, att få gnistra som en stjärna. På pyramidens topp uppenbarade sig fler stjärnor och han följde dem. Skådespelare och musiker, han spelade alla strängarna. Ansedda pratade kring om han var den främste genom tiderna, på att slåss, på att bräcka motstånd. Se, följa, göra, göra om och göra rätt. Han gjorde väldigt mycket. Han hade allt på toppen av pyramiden. Tills allt han hade var allt som någon annan drömde om. När han tog tagning tre och fyra gjorde någon annan rond fem och sex. Tyron fick 192 slag mot kroppen, aldrig har någon fått lika många. Kamaru fick 276 slag fler. Jakten. Tiden. Specificeringen. Det är halt som ett ålaskinn att försöka hålla en kulla på en pyramidtopp. 

 

 

 

Its all good.

Mödrar ser och vet. Det är bra. Tillbaka till ritbordet. Det är färdig. Nya möjligheter. Man får gråta över en axel. Man är som ett sår som skapats, läkts slås upp försvinner och dyker upp på nya ställen. Instagram. Är bara en bild en film. Grät som ett barn över denna sanningshalt. Njut och begrunda. Skratta när du tänker på Eddie Murphy.