”Alla människor sätter i sig mat, men få kan konsten att äta”

 

Att hitta på en inledning är knivigt, det är därför man börjar med ett citat. Sedan är det dags att tänka efter. Jävligt noga dessutom om man inte vill haspla ur sig en massa dynga. Eller så kör man bara på, lättar sitt hjärta och låter orden flöda ut och agera i verkligheten helt ocensurerat. Censur är det absolut värsta som finns(amen),en närd besatthet åt sanningen, det är grejer det, den där obekväma stämningen, chocken av uppriktighet, svart mot vitt, genomtänkt, dräpande. Boom, så står man där några år eller dagar bort och inser hur fel man hade, när man vevade med släggan och där uppstår hela härligheten. Nu fattar ja, okej, jaha. Halleluja moment! Snabbaste vägen dit, attack. Fram med det.

Fantastiskt effektivt vapen det där, att skriva texter och skicka till ett bollplank. En bredsida tillbaka, om man säger så här, tänk ett varv till. Arbeta arbeta så du kommer hela vägen runt. Att tänka är som att springa, vill man vara snabb och bra så måste man springa mycket, man måste ta på sig skorna och ge sig ut och ska man bli klok och smart så måste man sätta sig och tänka, och det mina damer och herrar är sjukt svårt, prova själva, 45min tänkande på schemat. Hela varvet runt. Bollplank, bästa träningen.

Just nu är det högaktuellt med periodisk fasta för mig. Tänker på det, varje dag. Speciellt efter den här post-Vasaloppsveckan. Nu är det dags att trigga systemet, att få vara jävligt hungrig. Det här blir spännande. Ingen mat före 13.00 ingen mat efter 21.00. Med början på måndag. Måste bryta mönster, trött på att slänga in allt möjligt i käften hela tiden. Det kommer bli väldigt bra. En upplevelse.