Sitter och tittar på trailar till bio filmer. Tänkte ge bort en alla hjärtans dag present till en riktig hjärtetjuv, inte för att ja vill ha det tillbaka, hon får ha det sålänge hon vill, mitt hjärta alltså. Men man får tänka efter när det gäller val av film, inte för att ja anser att min smak är konstig men alla brukar inte uppskatta det ja uppskattar om man säger så. Det gäller att lyckas hitta någon medelväg. Bottennappet var när ja tog med mig min son och hans kompis på Wes Anderssons animerade hundfilm Isle of dogs. Dock en väldigt bra film men alla sexåringar kan inte engelska.

Vilken bildkavalkad det var igår. Därför blir det bildfritt idag. Baksidan till allt det där underbara är att ligga här och författa efter att man ögnat igenom anteckningsblocket och konstaterat att krafterna för att få några rader ur det där finns inte. Ikväll.

Herregud va ja stavar fel ikväll. Hur många har ja missat att rätta till?

Förberedelserna inför Vasaloppet går bra. Känner mig stark. Inte bara på träning utan fick även ut allt på tävling, det är skönt. Lite trött i kroppen i veckan. Skejt ikväll, några längre puls intervaller. Tungt & skitigt. Nät allt var över kändes belaget som sandpapper. Race på söndag igen, ska bli kul. Varvlopp på konstsnö är roligt. Vi ses där, tveka inte att höra av dig om du vill langa dricka.

Arvid springer SM i Norrköping imorgon. Det går säkert att se på instagram.

Det lutar åt att det kan bli den här filmen. Men vi får se.