Toppmatad helg

Jag är hemma och äter upp mig en vecka. Mammas kylskåp är faktiskt av världsklass, det är sånt man inser när man flyttar hemifrån. Frukost, fika, mat, fika, mat, kvällsmat, ostkaka i dagarna tre och kylen ser fortfarande lika välfylld ut. Ett mirakel. Nu kommer helgens bravader i ett svep, häääng med.

Lördagsintervaller i Skatås. Musse och Johan Rogestedt var dagens starka män. Jag lät dom hållas kan man säga… totalt 20km varav 8,5km med intervaller. Bra pass

Direkt vidare till en buss mot Jönköping. Såg när herrarna försökte åka skidor i Beitostölen. Det såg väl ut ungefär som det kommer göra för mig i Orsa det vill säga långsamt och krampaktigt.

Mat. Kaffe. Sovstund på soffan hemma.

Vidare till julmarknad. Min hand gick som en symaskinsnål under auktionen och jag ska vara glad att det enbart stannade på fyrsiffrigt. Träningsvärk i armen efter att ha ropat hem så mycket så det var väl därför jag missade bloggen igår. Mestadels mat givetvis.

Bongo bar.

Söndag. Långpass med Olofv Broström (som gärna vill ha ett V i sitt förnamn) Palle och hyresvärden. Drygt två timmar med både mykinge och lyckåsbacken som grädde på moset. Gemytligt vill jag beskriva det som, andra skulle kanske inte hålla med.

Mat. Mat. Mat.

Spa på Hooks Herrgård. Återhämtning, grabbsnack och konstigt nog ingen mat. Den tog vi på hemvägen på MAX.

Måndag igen. Startade veckan med att bomma bloggen och springa 18 kilometer. Det är ungefär 50% rätt i hur man borde starta en vecka. Nu gasar vi oss in mot nästa helg!

/örnen

10 poäng; vilket elljusspår? 

5 kommentarer

  1. Sätter en ostkaka på att det är Sälen.

  2. Det där är väl ÖIS elljusspår?

  3. Det ser ut som ett ”verk” av Peter Nilsson…!

  4. Det verkar onekligen som Palle bommade denna och är således skyldig mig en ostkaka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑