Den här morgonen. Dagen M står för dörren. Svingar benen över sängkanten. Slår knytnäven mot låren, trummar fötterna mot golvet. Svaljet är klart och rent. Vädret över gräsmattan är perfekt, en dag av seger är att hämta. Naturell yoghurt, granola, apelsinjuice en rostad macka med mosad banan och riven mörkchoklad. Skånerost och dom bästa bloggarna.

Det sägs att han kollapsade och dog utmattad när han nåt Athen och skrikit ut sitt segerbudskap för massorna. Det kan krävas en kollaps idag men knappast någon död. Legenderna om marorna är så många så man vet inte vart man ska börja, kanske ingenstans för idag skriver vi en ny, var så säkra. Allt man någonsin velat uppnå finns där ute och hämta. En skoningslös kamp, man har det i sig, man kan plocka fram det till applåderna och hejaropen.

Dags att dra på sig linnet och göra jobbet. Le och älska det. Efter 30 är det själen som reser sig. Tänk er kramen efter målgång och livets mening i stunden. Att strida och övervinna. Att beblanda och stoltsera. Det finns där ute. Dom styva asfaltskorna är redo. Langarna likaså. Nu går vi ut och gör det. Drar strån till stacken, av kärlek, av lust, för känslan, nu jävlar. Applåder.