Hyser ingen sympati med skogsduvorna. Eller någon annan duva heller för den delen. Det är ett jävla liv, helt enkelt. Håll käften har aldrig varit mer berättigat som uttryck. Koltrasten, svalornas irrande väsen, en fröjd. Inte sett några rovfåglar på länge?

Det är så torrt så det dammar, för jämnan. Gräs från världens alla hörn. Holland,Lettland, Danmark oh KANADA! Ett skepp kommer lastat. Gräset gör sitt allra yttersta för att överleva och hästarna står med fång. Holland tar sju grässkördar om året. Vi får alla dansa regndansen, för våra landsbygdsmiljonärer.

Fjällen, vidderna, himlen och bergen. Tre män söker sig dit. Är det nåt att ha? Vi får se. Är allt lite uppspelt inför äventyret. Mina ben är dock inte i slag. Började åka lite rullskidor och nu är man inte i slag med en och en halv vecka kvar. Man får göra vad man kan. Vilken godis lämpar sig bäst i ryggsäcken? Tacksam för tips.

Var i Göteborg, såg Dwarves drack sangria. Mycket trevligt. Friskt.

Satte upp klisterremsor för att komma åt flugorna. Plockat ner dom igen. Behöver all sällskap ja kan få.

Sprang 18km på Huskvarnaberget, tur att polaren hade toblerone i skafferiet. Bjöd på mat, evigt tacksam. Per & Elin ni är underbara vänner.

Kvinnor, kvinnor, kvinnor tur man har nära till leendet. Vår lilla lilla värld. Kvinnor på en dejtingsajt rankar 85% av männen under genomsnittet var gäller dragningskraft. Dragningskraften kan ge dig ett leende men när det är dags att öppna munnen, då gäller det att börja briljera. Det är kvinnlig selektion som skapat stor hjärna, rakrygghet och arbetssamhet. Visa duger i vänskap andra till fortplantning. Skratta och dansa vidare min vän. High-five och vita tänder. Sommaren är här. Den är en tuff värld där ute, högt vatten överallt som Bob skulle sagt.

Sköt om er och gör ingenting.

En signatur ifrån lata dagar.

/Johan