Robbans inlägg om Janne var så bra att jag fick skrivkramp och prestationsångest. Kan ni inte läsa det igen istället? Och när ni ändå är igång passa på att kolla igenom arkivet och leta upp något riktigt gammalt favoritinlägg. Hittar ni det?  Berätta gärna vilket ni valde. Snart måste vi samla ihop en best of holaveden. The hives släppte en best of redan efter två skivor. Sen var dom världens bästa band också.

Det märks att Robban gjort comeback på radion. Han skriver som en journalist igen. Jag gillar Robban då. Snart tar holaveden över allting. Vi ska starta ett radioprogram som heter Ring så snackar vi. Peternilsson som återkommande gäst. Det kommer ljugas fruktansvärt mycket. Haha

Midsommarafton på fredag. Kanske kan man ta på sig en skjorta och knyta till sig en krans. Kamma till håret. Rycka upp sig lite helt enkelt. Lämna soffan ett tag, det har blivit på tok för många timmar där sen VM drog igång. Ska langa vatten åt min kompis på cykel-SM på söndag. Det, och hur det gick med den där kransen och skjortan jag ska ha på mig kommer självklart redovisas här på bloggen. Holaveden – din knytpunkt i vardagen.

Det känns som jag börjar spendera lite för mycket tid med soffan.. 

 

Jag visste inte vad rubriken på dagens inlägg skulle vara, men här nedanför är i alla fall en jättebra låt av Joel Alme.