Fyra fina puderdagar resulterade i en mosad hand. Jag hade kunnat skriva bruten hand men enligt röntgenbilderna sitter alla ben ihop där de ska. Det känns inte så när jag trycker på handen dock, men man kanske inte ska trycka på den heller. Mina nya rossignol soul seven gick snabbast i backen. Alla i sällskapet ville testa och till och med liftvakten tittade avundsjukt på dom.  Nu ska jag bara lära mig att åka utan att trilla. Tur är väl ändå att man inte springer med handleden.

Missade DM-helgen. Kände mig i fin form så jag borde egentligen sprungit, men en helg med puder och blå himmel är minnen för livet. Min kompis Omar som var med i Spanien vann både 1500 och 3000 på 3:56 och 8:36. Fina tider det där, vem vet hur länge man hade orkat haka på. Det är sånt man aldrig får veta om man inte var med. I helgen finns nya lopp att springa, nya chanser att göra bort sig på men just idag kan jag bara tänka på pudersnö och en mosad hand.

Idag fyller mina käraste livskamrat 25. Vad ger man bort till en sån? Hon läser ändå inte bloggen så ni kan skriva era förslag här i kommentarsfältet.