24

Jag tänkte skriva ett långt och mustigt inlägg som summerade mitt första träninglägret. Men när jag satte mig ner och började skriva ner så märkte jag att det lät ganska ointressant, jag har egentligen bara sprungit två gånger om dagen i tio dagar. Nåt annat finns egentligen inte att berätta. Jag får utvärdera efter nästa helg då jag springer 1500m i Växjö för att se om lägret gett resultat, jag hoppas verkligen det. 4 minuter siktar jag på. Eller helst 3:59.

Jag fyller visst år idag och tänkte ägna dagen åt att äta semlor och förhoppningvis öppna paket. Jag önskade mig ett bra resultat i holavedens egna fantasyliga och blankis så man kunde åka långfärdsskridskor,  men det visade sig att jag hamnade näst sist efter första omgången och någon is verkar det inte bli heller. Vad gjorde jag för fel? Robban går upp i ledning, men han har ju en mångårig  bakgrund som tränare så han vet ju hur man bygger ett lag.

Passa på att sätt ihop ditt egna team innan nästa lopp och hoppa med in i våran liga som heter HOLAVEDEN såklart. Lösenord; Balleballe

Fånga söndagen kamrater

1 kommentar

  1. Peter Nilsson

    2018-01-14 at 2:09 e m

    Stort grattis på födelsedagen ”Löparn”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑