Oktoberfest

Äppleloppet är den perfekta nedjoggen helgen efter lidingöloppet. Här kan man springa på en lite softare nivå, njuta av utsikten över äppeldalen och skåla i mousserande innan man laddar om inför ÖIS-loppet nästa helg. Oskar vann igen, vi får snart ändra reglerna för att han inte ska vara så överlägsen. Alternativt ställer undertecknad upp nästa år för att utmana. Välkomna nästa höst igen!

Här frågar jag Oskar vilken genväg han tog.

Själv har jag sprungit sönder mitt högra knä. Konsten att börja lagom hårt efter ett uppehåll har jag inte bemästrat än riktigt. Det blev nästan 300 kilometer löpning i september, inga monsterveckor men eftersom jag va ifrån det några veckor i somras hade jag förmodligen tappat lite styrka i knälederna som gör att de nu sa ifrån. Det rör sig troligen om en överansträngning alternativt en inflammation. Jag ska ge det några dagar så ska det nog ge med sig innan nummerlappen till ÖIS-loppet åker på på lördag. Vi kan inte ha 3 knäskadade i holavedens stall, det är för många helt enkelt.

Gjorde min första castorama-tävling igår, det gick katastrof. Fick stryk av brorsan i samtliga moment. Jag har egentligen ingenting att skylla på förutom att nyckelbenet var av för två månader sen. Vi är inga kastare av rang direkt, medelmåttor kan man säga. Enda skillnaden på mig och brorsan är att jag kan springa. Som längst kom spjutet runt 33 meter tror jag. Ska lägga upp resultatet när det är ute. Det finns en ny chans för er som vill se vad ni går för i kastgrenarna redan den 14e oktober. Haka på! Jag tänkte göra ett nytt försök då, kanske har jag hunnit tjuvträna lite!

/ örnen

3 kommentarer

  1. Har hört att 1000p är någon form av skamgräns när det gäller castorama… Vet du nåt om hur det gick?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑