Ikväll ska Holaveden sparka igång den andra säsongen av Holaveden podcast. Första säsongen var utdragen, rolig och berikande. I våra mått mätt en succé. Vi har skapat ett koncept och vi ska driva det vidare. Ifrån där vi är till dit vi ska .Vidare, vidare likt en barkbåt i bäcken. Vi kommer fastna mången gång i stockar och stenar men vi sliter oss loss driver vidare och förbannar de som kastat skit i vattnet.

Vi tänkte börja rejält och vi tänkte börja från början. När allt började på riktigt satt vi hemma hos Oskar i vindsvåningen och tog några kalla samtidigt som vi diskuterade frenetiskt om jag vet inte vad men det bollades fram och tillbaka stöttes och blöttes. Arvid satte sin mobil på inspelning och sagan var född.

Denna säsongen går vi ut stenhårt med så många kockar som möjligt direkt för att sedan lugna ner oss och vandra djupare längre fram i höstmörkret. Vi har bjudit in Erik Holmberg och Emil Dahlqvist för prata om Årets idrottstad 2017, vad som hänt och händer samt mycket annat som inte skrivits ner än. Har ni lust att hjälpa mig i den här bördan så skriv gärna en fråga ni skulle vilja ha ett svar på i kommentarsfältet eller på våran Facebook sida. Det kan handla om princip vad som helst. Vem vet vad det kan leda till.

Tills vi ses, kärlek

/Johan