Äntligen semester

Sprang blodomloppet i tisdags. Drog på mig ett nytt Vista-linne och det blev en fjärdeplats på 34.25 i det fina vädret. Snabbaste milen i år. Loppet började med att segraren använde mig som startblock och tryckte mig bakåt i bröstkorgen i samband med startskottet. Jävligt dåligt sportsligt uppträdande! Fick släppa Eklöf och Rosjö sista kilometrarna trots ständigt ivrigt påhejad av Palle. Men formen verkar finnas där så jag ser fram emot Lidingöloppet och att ge Dolla en match i år!

Idag är min första semesterdag. Imorgon åker vi till USA. Först till Bob Dylan’s födelsetrakter och sedan i fotspåren av boken ”Born to Run”. Förhoppningsvis blir det en bergshalvmara utanför Denver och eventuellt bestigning av någon 14er (14000 feet topp, 4200 möh). Sedan åker jag vidare mot ännu mera löpning, fiske och bärplockning i Härjedalsfjällen innan det är dags att stämpla in igen.

1 kommentar

  1. Gött jobbat Oskar!
    Men haha! Du satte liksom ribban i Lyckåsbacken i början av sommaren då du redan var utvilad när jag kom upp. Dessutom håller jag på att försöka förtränga bort en hälsporre… Men hoppas vi ses på Grönsta gärde?

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑