Bättre sent än aldrig var det någon som sa och def finns säkert mycket sanning i det men när tillvaron är som ett böljande hav så försvinner saker ut i det stora blå så fort man råkar vända bort blicken ett ögonblick. Man får draga och bärja, det är tillvaron det.

Om vi lägger skämten vid sidan så är det dags att presentera det tionde poddavsnittet. Vi är så glada att vi lyckats få ihop tio stycken, tack alla, verkligen alla. Det kommer bli många fler. Vi lovar.

Detta spelades in sent i våras eller möjligtvis tidig sommar, det är en definitionsfråga.  Hela anledningen var att vi skulle pressa ut så mycket information om cykling innan vi klev in och blev solskenscyklister för en sommar. Vi lyckades och vi bjöd in rätt man för ändamålet. En ambassadör och levande legend när det kommer till cykling i Jönköping. Han heter Henrik Johansson men går under namnet Pro Henke. Här har ni en timmes tjöt om tvåhjulingarna, bara att njuta. Dela gärna i era kanaler eller helst av allt kom med kritik eller tips på framtida gäster. Det går bra att skriva till oss på FB, mejl eller kommentatorsfältet här nedan.

 

 

https://soundcloud.com/user-450397479/holaveden-podcast-10-pro-henke