Stumt

jag är inte van vid att inneha stumheten längre. Men det är fantastisk känsla. Måndag,tisdag,onsdag,torsdag träning. Tuff träning dessutom. Vad hände?

Vi kör hårt på ÖIS-gården nu. Sommarförlustandet ska ersättas med snabbhet och spänst. Vi har sprungit stafetter runt käppar och konor två dagar i sträck. Att tävla i allt ger en oväntad bra effekt. Man gräver och gräver. Men tävlingen får en alltid att hitta nåt extra. Annars…..

VÄNTA NU!? Mitt i mitt författande händer nåt utanför fönstret. Jag tror fan i mig att det regnar. Jag måste ut och renas. Min trädgård står just nu med utsträckta armar mot skyn och ler filmiskt. Prisa regnet. Vi behöver det mer än något annat.

Jo, det regnar och det har det gjort i över en minut. Tror inte jag varit med om nåt mer oväntat sen jag såg Hubbe i skidgångsbacken för första gången. Men det verkar avta därutanför. Ja, ja. Vi får vara glada för det vi får. Att vi inte får mer är Transportstyrelsens fel. Det också.

/RD

1 kommentar

  1. Jag startar härmed en misstroendeförklaring mot tre av Holavedens inläggsförfattare. De har under lång tid mörkat deras egentliga fysiska och psykiska status och undanhållit oss läsare sanningen. Nu måste de ta sitt ansvar för detta och avgå som författare här. Skulle detta inte ske väntar KU förhör.

    / Sanningsivraren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑