Vallmofält, kalkdamm och hundar.

Slumpen för en ibland till perfektion, oftast inte, men plötsligt händer det, greppar man det och sugs med så står man plötsligt där och WOW kan livet visa denna sidan. Mycket är tur men ändå, många beslut på vägen är inte det.

Semester är svårt, det tar tid att lära sig, men ska man utanför hemmet så måste det ske innan nyponbusken släpper sina blommor för vinden. Det är sen gammalt, men plötsligt står man där och inser att de kloka hade rätt iallafall.

Ett modeföretag ställer in en plåtning, och plötsligt har man ett rum.

Vi var som riddare där ute, på väg, beredda att slåss för vilket kungarike som helst, svärd, lans, hästrygg.

Vi får ta Gotland i ett annat inlägg, det är sent, en kvinna ligger mellan lakanen och internetlinan är minst sagt sådär,mitt i havet.

Sillarännet 2017. Jag kliver upp på morgonen och sätter på en kanna kaffe och sätter mig med en bok i trädgården. Ni droppar in när ni vill. Strindberg finns i bokhyllan men spill inte på sidorna. Vi för anmälan i ett kollegieblock och delar ut nr lappar. 09.40 går vi till startplatsen som är toppen av Edet. Samma startlinje som mållinje. Start 10.00. Vill ni veta mer om den fem kilometer långa Edet rundan så skriv i kommentarsfältet, annars löser vi det på plats. Prisutdelning i trädgården. Dusch finns men begränsat med varmvatten och ingen nyputsad badrumsspegel.

Ingen aning varför bilderna hamnade här men dom säger mer än vad jag kan beskriva.

Efteråt gör man som man vill, eller som Herren i huset bestämt rättare sagt. Vi kör som förra året är det tänkt. Förrätt knäckebröd, potatis, sill, créme fraiche, rödlök. Varmrätt potatis, sparris, ägg. Efterrätt vaniljglass, jordgubbar, kaffe.

Någon måste köpa créme fraîche, jordgubbar och öl. Resten handlar ja i Fårösund innan färjan.

Enda snapsen som  finns är Polsk buffalogräsvodka, men den är av bra sort och kyld, serveras i swix glas a la Arvid Öhrn. Serveras endast en gång, vad ni gör på kvällen sen skiter ja i.

Det går som det går, det blir som det blir.

Här skulle bilderna egentligen ha liggat.

Kärlek.

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. Kan man inte få ta med sig valfri nummerlapp från något lopp?

  2. Är det cykelbart? För icke springbara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑