Backen i paradiset.

Arvid fick se en man dö intill sin cykel.  Kärrsliden blev droppen som fick bägaren att rinna över. Vi tänker kring livets bräcklighet och de anhörigas mödor. Den som säger att livet är lätt har något som väntar bakom hörnet. Liseberg har ännu inte lyckats bygga livets bergodalbana.

I Bibeln står det att Edens lustgård var en trädgård med vattendrag, ädla stenar och blomstrande träd som gav rikligt med frukt. Ni vet vad jag menar, vår hembygd har i helgen visat sig från sin paradisiska sida. Vi böjer oss framför dess grönska.

Två poddar är inspelade och väntar på att få en sista smörjelse. Snart så finns de mitt i er bilsemester.

Dolla fick hänga på bloggens snabblöpare ett varv runt sjön,med skarv, 28km rätt in på kontot. Dolla far Mats var en gammal storlöpare har vi hört men ryckten i byn säger att det fanns en farbror Tommy i löparcirkusen. Vad vet vi om honom? På den tiden var ju alla elit.

Jobbar på att styra ihop en semester med min käraste tills nästa vecka. Allt skulle hämtas från Ulf Lundells Saknaden. Trodde ja. Det är kalkdammet vi vill åt.

 

Lev väl och ta tillvara på tiden. Den är som sagt nu.

2 kommentarer

  1. Tommy var yngsta brorsan i familjen. Var jag kunnat hitta så låg han runt 2.10 på de flesta lidingöloppen på 80-talet. Men bästa brorsan var den mellersta. Bernt som sprang för Akele. Kan finnas bättre tider men hittade ett LL -resultat på 1.58. Han var dock mer asfaltlöpare och tror han varit under 2.40 på maraton.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑