Skeppet i hamn.

Vi ska börja med att nämna att vi är otroligt nöjda och tillägga att vi sitter i lobbyn med varsin GT och bara njuter, av sällskapet, av prestationerna. Har ni druckit bombadino? Sprit och grädde, lite lagom varmt. Vi lever av våra bedrifter. Den manipulerade verkligheten är nuet, dåtiden och framtiden. Vilket lopp! Det njutningfullaste jag åkt, och ärligt vem vill åka på natursnö?

Här har vädret varit på högsta skalan. Solen förlöser oss från mörkrets demoner. I vår manipulerade verklighet är vi skutans kungar, härskare över öppet hav,alltid vind i seglen, onekligen på rätt kurs.

Resultat.

Johan 302a

Arvid 1187a

Cascata (sista backe 2km)

Arvid 12,24,05

Johan 12,25,01

Sex tiondelar från triumfernas triumf.

 

Vad annat vill man vara en än förförisk hjälte. En matros i randiga tröja med resultat i ryggen. Nu väntar middag och avslappning, ett lopp är ett lopp, ett resultat en lättnad. Vad ska ja skriva, just nu känns det överflödigt. Ska återkomma med ett inlägg om loppet men just nu känns det överflödigt, ska bara stå längst fram i fören och blicka ut över denna fantastiska vy. Det sägs vara risk för dimma ikväll, fernet branca.

image image image image

 

1 kommentar

  1. Hittade ni ut från dimman sen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑