Höj farten.

När man blir gammal ska man åtminstone ha en rejäl bokhylla. Fylld av realiserade idéer, drömmar och påståenden. Det är något heligt med att bläddra i en bok. Drömmen vore att skriva en. Skrivarbubblan måste vara ett helt fantastiskt tillstånd bortom tid och rum. Vill verkligen skriva en bok, ödmjukt så skiter jag i om den skulle ges ut eller inte, bara att få skriva mängden text. En samling noveller, illustrerade av en av ens närmaste vänner och bollplank. Men att skriva något som aldrig blir läst är noll poäng. Det är bara att göra, faktiskt bara att göra, vad som krävs. Bollen är i luften.

Just novellen är stark i samtiden. Man läser den snabbt, den finns mycket luckor och oklarheter för hjärnan att jobba med samtidigt som den trollbinder, snabbt och hårt.

Har ni köpt Erik Wickströms bok än? Om ni inte har det så surfa in på närmsta boksajt och gör det. Det kan vara det lilla, det lilla som gör glöd till flammor. Den är stenhård i sitt framförande, inget daltande, det är fart på tillställningen som gäller. Den halvhårda zonen 75-85%. Även om man inte vill vara så hårdhudad som träningen i boken kräver så kan man ta till sig av strukturen. Böcker är perfekt för att utveckla tankar, få idéer och lära sig förståelse. Köp den, kostar typ nästan ingenting.

 

 

1 kommentar

  1. Skriv du…..jag köper o läser!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑