Överflödigt att beskriva. Bara buga och bocka. Stod bakom disken med Böna på Pölder Sport och vi sa båda HOLMENKOLLEN! Att stämningen sprider sig och inspirerar är tydligt. Efter målgång slängde jag mig i bilen för att åka upp på berget för skejtintervaller. Där var även Mikael Gustavsson och Johan Björlinger och körde intervaller i tävlingsdräkt. Bergets konstsnöslinga är perfekt för just skejtintervaller.

Idrotten kan ersätta både kriget och förvärvsslitet. Karl Marx sa att kulturen följer efter kapitalismens självförstörande effektivitet. Skidkulturen står stark. Minns att löparlegenden satt på bänkpressen en sen kväll och sa ”Längdskidor på tv är det bästa i hela mitt liv” för att bara inte hålla med så jag sa men barnen då? ”Eh de kan inte ens tvätta sina egna bilar” sen la han sig ner och drog av en femma på 90kg.

Fick höra idag att podden är bra men kommer ut för sällan, mer regelbundenhet, varje eller varannan vecka, folk vill ha sina rutiner, tar det som ett gott betyg men att vara folk till lags är inte det en omöjlighet?

En idé av många är att vi ska försöka spela in ett spontant avsnitt nere i Italien nästa vecka. Bara få syn på en gäst, dra in hen i ett rum och fråga skiten ur hen, good cop bad cop.

Planen är att skruva upp Dylan på radion och dra till Ulricehamn på Tisdagkväll för sista kvalitetspasset inför Marcialonga. Man måste bara passa på att åka på en världscupbana. Måste bara passa på att åka på mina nya skidor också. Är övertygad om att dom är bra men vill ändå testa dom skarpt.

Stafett på tv måste väl ändå vara bland det bästa?