Den perfekta söndagen

Då har vi klarat av första veckan och lite till av det nya året. Känns fortfarande lite ovant att säga och skriva 2017 men man vänjer väl sig snart. Dolla kom ner och körde skiten ur oss i dagarna tre. Fantastiskt trevlig och ödmjuk människa som jag lärt känna bara senaste året egentligen. Finns  mycket att snacka om med Dolla, bland annat hans stora musikintresse som vi båda faktiskt har gemensamt. Alla har vi väl försökt bli rockstjärna någon gång men Dolla tog det ett steg längre när han tog  kontakt med självaste Jocke Berg för att få de allra bästa tipsen och råden hur man skulle gå till väga. Mer om det i podden som kommer i dagarna.

Hallby går som en ångvält över skidsverige och dominerar nästintill på juniorsidan. Adam och Eric kommer vi garanterat få se väldigt mycket av framöver men att följa dom i år är otroligt. Dominans. Oscar och Johannes körde AXA skimarathon med framgång där den sistnämnde drog det längsta strået och landade på en 12e plats. Kul att se Peo Svahn i resultatlistan återigen trots att han ¨lagt av¨. Jag blir inte förvånad om han är topp 50 på årets Vasalopp igen, det skulle i så fall vara för 19e gången han lyckas med den bedriften. Det går inte sluta förvånas över ostvändarn från boxholm. Nog om skidåkning. Löpning känns kanske rätt avslaget såhär i början av Januari men igår vann jag faktiskt första löptävlingen för året. Ett riktigt brödrostlopp i Ramkvilla där vi sprang nästan 9 kilometer helt obanat som också innehåll  6-7st ordentliga hinder. Att kombinationen krypa, klättra, springa skulle vara ganska rolig hade jag inte förväntat mig och jag  fick nästan lite blodad tand. Men bara nästan.  Det var inte så många startande men oj vad roligt det är att springa dessa små välarrangerade guldkorn till löptävlingar, det gäller bara att hitta dom. Efteråt blev det kaffe och nybakade kanelbullar samtidigt som prisutdelningen ägde rum. Ungefär såhär skulle jag vilja beskriva en perfekt söndag om jag fick frågan.

image

image

image


God måndag!

 

3 kommentarer

  1. Det låter som en ljuvlig söndag.
    Kram

  2. Så det blev tävling ändå:)
    Grattis och tack för en grym dag i fredags!

  3. På tal om Peo så är min vän Esa gammal och nära vän med Peo. Så jag får alltid inside info vad gäller Peo. Alltid lika kul:) Och vilken hjälte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑