Noll

Kontrasternas tid. Ena dagen äter man våldsamt och svulstigt av allt som kommer i vägen. Nästa dag startar man den nya moderna livsstilen. Dieter och mirakulösa träningskoncept.

Jag gillar ändå att gå ner mig. I avsnitt 1 av Holavedens podd fick Hanna Seppas frågan: Högt och lågt eller jämnt och stadigt? Sen har jag funderat lite över det. Och ändå kommit fram till att högt och lågt nog är min melodi. Jag gillar att se på kontrasterna. En Vasaloppsmorgon vaknade jag berusad på ett allt annat än exotiskt vandrarhem intill Masthuggstorget i Göteborg. Några år senare var kroppen i sitt esse samma Vasaloppsmorgon. Nu är jag väl nånstans mitt emellan. Men kontrasterna har sin charm.

Även denna jul har jag inte snålat med smöret så att säga. Så nu blir det kontraster igen. Men inga problem. Det är en stolthet i att bygga upp sin fysik.

/RD

 

 

4 kommentarer

  1. Jaha. Vad är det för fel med att alltid försöka ligga på maxet då? Gå inte ner dig. Att avstå är att njuta. Må bra jämnt. Tycker jag. Jag förstör inte ”tjusningen”me att förstöra sin kropps. Du har bara en ,pojk

  2. Kontraster är fint! Håller med.

  3. Nja ja vet inte riktit
    De är väl en balans
    Man kan inte går bort gör att bygga upp. Eller kanske?;)

  4. Tror det är viktigt med variation, alltså kontraster!
    Tack för en bra blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑