lev rövare, ibland.

En vis man sa till mig i helgen; ”kalla borde ta ett avbrott från träningen, leva som en tonåring och komma tillbaka starkare än någonsin nästa säsong”.  

Kanske hade han rätt. Kanske tog kalla ett avbrott några helger, levde rövare, dumpade svanebo, krossade både sitt egna och sambons hjärta och är nu tillbaka som en vinnare. Arg och ledsen är bra bränsle för lyckas. Kanske.   Jag tar med mig det från helgen i alla fall. Ibland är det bra att leva rövare.

Söndag igen. Exakt vad händer med dagarna. Snart är det jul. Var det inte jul alldeles nyss? Man kämpar och kämpar med dom perfekta klapparna men jag kan knappt komma ihåg en enda julklapp jag gett bort eller fått. Ett vidrigt beteende som vi blivit pålurade att se som tradition. Egentligen borde vi bara ge varandra en kram och äta en extra tjock skinkbit på mackan och strunta i paketerna. Det slog mig nu att jag tänker som en vuxen. Vem har jag blivit, 22 år och redan vuxen?

Söndag igen. Något annorlunda idag. Slänger på mig en nummerlapp för första gången sedan mitten av augusti då jag sprang 1500 meter på 4:17. Troll trail med start i Bunn. Har alltid haft svårt för löptävlingar som heter något i stil med trail, men ska man ändå löpträna en söndag kan man lika gärna göra det med en nummerlapp på bröstet. Vem vet, kanske kommer man hem med en brödrost man kan ge bort i julklapp. Morsan fick förra rosten i 60-årspresent. Jag tror hon blev glad, det vita brödet har i alla fall åter hamnat på inköpslistan.

Slänger upp en bild på resultatlistan senare om ni kikar in. Alltså om resultatlistan ser bra ut det vill säga.

/aö

1 kommentar

  1. Såg resultatlistan inte bra ut?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑