Nya Holaveden!

Ser ni?

Detta är NYA HOLAVEDEN!

Snyggare, snabbare, starkare. Och då pratar jag inte bara om den nya hemsidan, även vi skribenter har höjt oss ett snäpp till. Ostkakan kommer smaka bättre, intervalltiderna kommer vara snabbare. Allt är kommer kännas lite bättre är våran förhoppning.  Äntligen slipper vi en trött gammal bloggportal som inte ville göra som vi  ville. Äntligen slipper vi betala för att bli av med reklam. Nu är det reklamen som får betala oss. Helt seriös, vi har fler läsare än ni tror så är det nåt företag som vill sponsra så hör av er.

Hantverkaren bakom hemsidan ska få all den uppmärksamhet han är värd. Mannen med det rappa löpsteget har låtit sina fingrar dansa över tangentbordet och lyckats konstruera en hemsida bara för oss. Datamaskinen är verkligen en häftig maskin om man behärskar den på ett professionellt sätt såsom Holavedens egen IT-support gör. Men innan vi låter hyllningarna ljuda måste vi  kontrollera att sidan rullar som den ska. Kommentera och dela gärna så vi ser att det funkar. Viktigast av allt är dock att ni lägger in den nya adressen i era webbläsare, bokmärken och startsidor för att inte missa det senaste från Holaveden.

 

image

Nu till något annat. Palle skickade bilden på Poseidon igår och frågade vad jag kände. Känslan är man måste vara pigg där, annars kan det bli riktigt jobbigt. Typ lika jobbigt som Oscar Claesson fick det. Tvåhundrasju dagar kvar till nästa Göteborgsvarv. Om jag vill sätta ett nytt personligt rekord där för 5e året i rad gäller det att bestämma sig nu. Det krävs en större insats för varje år som går. Jag tittar ofta tillbaks i min träningsbok och tänker att om jag bara springer mer än året innan borde jag bli bättre. Ett oklart träningsupplägg men hittills har det funkat.  Men innan vi står där på startlinjen i Göteborg och småpratar med varandra lite nervöst har vi många godbitar att se fram emot. Inte minst klassiker som Höredarundan och Landsjön runt. Nästa år är löpningens år. Jag känner det på mig.

 

 

2 kommentarer

  1. Blir bra dettahära!

  2. Blir intervalltiderna inte bättre efter denna bloggförändring då vet jag inte vad ni ska göra för att förbättra er…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑