1, 2, 3 anmäld!

Vi föll för anmälningstourrettesen igår. Båda två, lika snabbt, bara några knapptryck bort. Löparboomens stagnerande tillåter ju sånt här tillskillnad mot de populära idrotterna, såsom skidåkning eller triathlon där startplatserna försvinner på några sekunder redan ett år i förväg. Tar men en klunk kaffe i fel ögonblick då är chansen till start som bortblåst. För att få springa 15 kilometer på ön klickar man bara in sitt namn och nummer med mobilen och vips så är man några hundra kronor fattigare och en startplats rikare. Otroligt vilken tid vi lever i. Tänk att försöka förklara för sina barn att man faktiskt levt i en tid helt utan mobiltelefon.

Det finns flera anledningar till varför vi anmälde oss. Dels för att uppleva den glömda gamla E4an mot norr och låta bilstereon gå varm i ett par timmar. Dela på en termos och eventuellt en påse gifflar. Men främst för att bevittna när Oskar tar sig an 30 kilometer lidingölopp i sitt livs form. Man vill liksom kunna säga att ”jag var där” när det pratas om loppet i framtiden. Kommande dagar är kritiska, inget får gå fel. Men om allt går rätt så tror jag att både personbästa och klubbrekord kan behöva uppdateras på diverse statistiklistor. Då kan jag och Palle säga att ”vi var där”.

2 kommentarer

  1. Kollade nyss i gamla resultat. Bernt Mattsson gjorde 1.56.54 1987. Jag var där! Det är en bra tid!! Kusinerna Mattsson var bara sporadiskt deltagande i LL så jag har ingen aning om det här är klubbrekord för Vista. I alla fall en tid Oskar kan sikta på och en tid som kan visa sig vara för svår men men… Lycka till, Oskar!

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑