Idrottsglädje

Söndagen bjöd på mycket. Började med att säga tack och adjö strax efter att lördagen gått över i söndag och kräftorna skingrats på faten och den hembrygda Saisonen var uppdrucken på kräftskivan är delar av Holaveden uppehöll sig. Cyklade hem i mörkret och såg en uggla.
 
På förmiddagen var det dags för Löprallarn. Denna gången i Bottnaryd och över en 15 km’s bana. Världsmästarn stod på startlinjen och vi drog iväg. Skidåkar-Nero tog täten första 2 kilometrarna, sedan löste jag av och tätt därefter satte dagens segrare Erik Karlsson från Alehof fart och jag och Peter fick släppa. Sedan låg vi där bakom. Peter först och jag några meter efter och jagade den bortflyende segraren. Det blev en riktigt bra genomkörare inför Lidingö om två veckor.
 
På eftermiddagen var det så dags för friidrotts-KM på Vistavallen. 800 m dammades av ouppvärmd och minnen från fornstora dar när 2-minutersgränsen var nära kändes nu långt borta. Massor med ungdomar och vuxna ville vara med när kulstötningen skulle avgöras. Roligt att dagens ungdom fortfarande kan förundras av känslan att så skicka iväg en metallbit med sin egen kraft så långt som möjligt. Så enkelt, så tillfredställande.
Nästa år kör vi nya grenar på Friidrotts-KM!
 

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑