Denna dagen ett liv

Idag vaknar vi upp till ännu en dag av sol. Värmen är här. Innergården var fylld av grillande sällskap igår. Så även vi. Daskade på några smidigt hemmagnodda hamburgare på grillen och tog med tallrikar ut i det fria. Varför smakar mat bättre ute på en filt? 

Som ni hör är det inte de stora problemen som gäckar mig. Semestern är snart bara en handfull veckor bort och livet känns uppfriskande. När man känner för det ska man hylla livet. För det kan aldrig tas för givet. 
Jag springer dock för sällan. 2016 blir ett mellanår. Inga PBn i sikte även om ett och annat lopp hade varit kul. Hade gärna sprungit i helgen men måste säga att anmälningsavgiften skrämde bort även mig. Ett stadslopp bör ha charmen att lätt och smidigt kunna anmäla sig samma morgon när man får feeling. Men vem är jag att döma? Ekonomi är ju inte mitt huvudämne. För er som vill ha mer tankar kring stadslopp och dess avgifter råder jag läsa kommentarsfältet från gårdagens inlägg. Vår vän Sernheim är på bettet. Härligt att läsa.
Ska dock ta ställning till om jag ska vara Johan Palmer för en dag. Det är en roll man inte bara hoppar in i sådär. Det kommer krävas en mental förberedelse utöver det vanliga. Den som läser Holaveden får se. 
Lev väl kära läsare! 

1 kommentar

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑