Vi kan väl vänta tills i morgon…

KENT-inlägget får ni som väntat vänta på ett par dagar till. Jag hade det som sagt nerskrivet men raderade allt innan det kom till min vetskap att väldigt många av er (tror jag räknade till tre i alla fall) ville läsa dessa rader. Jag har dom i huvudet som allt annat. 
 
Konstigt det där med att vissa blir strukturerade och andra inte. Vissa har fickkalendern som sin bästa vän medans andra (läs jag själv) har allt i huvudet och planerar efter hur det blir. Träning är en sån sak. Det gäller väl de flesta motionärer även om det finns undantag. Min filosofi är att inte ha någon filosofi. Bara man gör något. 
 
Lyssnade på poddintervju nummer 2 med Markus Torgeby i Maratonpodden. Har läst hans bok också. Tyvärr missade jag att besöka hans föreläsning när han var i Jönköping. Var inne i en folkskygg period då. Det är en väldigt inspirerande man. Inte bara att han gjort nåt helt annat tvärtemot vad allt idag går ut på genom att flytta ut i skogen i åratal för att verkligen hitta sig själv och uppleva det enkla, det konkreta, överleva och leva. Utan också för att allt han säger och lär ut är enklast möjligt. När man kommer från en skidsäsong där strukturer i skidans belag, pulver och burk och allt vad det är får en att känna sig som en novis var eviga gång är det så uppfriskande att höra någon som tar ner allt på den enklaste av nivåer. Det ska vara gött. Man ska må bra. Glömmer vi det mitt i allt?
 

Arvid Öhrn radar upp segrarna nu. Var ska det sluta? Hoppas han släpper en bok snart också så man får veta hemligheten.
 

4 kommentarer

  1. Arvids hemlighet är att han lyssnar på mig, haha!

  2. Någon som inte fick plats i Vasaloppet 2017? Kan ha en plats över.

  3. Någon som inte fick plats i Vasaloppet 2017? Kan ha en plats över.

  4. Framgångsrecept. Det ska va gött, men det ska också va lite jobbigt. Ett helt friktionsfritt liv mår ingen bra av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑