Säsongens andra löpseger

Holaveden plockar hem sin andra löpseger för säsongen. Efter den relativt usla skidsäsongen känns det bra att veta att vi inte är helt värdelösa. Förra helgen var det Oskar som sprang hem Munksjön runt och igår var det min tur att vara först runt Rocksjön. Oslagbara runt sjöarna. Bådar gott inför Landsjön runt. Hittills är det bara träningstävlingar som sprungits, men det är ändå nummerlapp på bröstet och hård konkurrens på startlinjen, så det är ett bra kvitto på hur vi ligger till. En indikation på att vi utvecklats skulle jag vill säga. När jag sprang samma runda förra året var jag 20 sekunder långsammare och fick stryk av Linderholm med ca 15 sekunder. Idag var rollerna ombytta och jag körde solo från start till mål, så visst har det hänt saker sen sist. Då var jag helt färdig, idag ganska pigg. 2016 kan bli ett bra löpår. Känner det på mig. Det har redan börjat med ett banrekord.

 Idag kör vi sista racet på skidor. Palle och jag startar och stakar ReservRallar, som är ett alternativ till rallarloppet som i vanliga fall går i slutet av januari. Det bjuds på 20 kilometer banvall i ett härligt vårvinterväder. Sen lägger jag stavarna på hyllan och vi får se när dom plockas ner igen. Kanske aldrig. Kanske i december igen. Kanske är det dags att ge löpningen en ärlig chans under ett helt år. 

Konsten att ta en bra bild… 

1 kommentar

  1. Det här kan bli en kalassäsong i löparskorna. Du kommer att gå från klarhet till klarhet. Ska bli intressant att följa dina resultat. Men känn ingen press:) Lycka till o kör hårt !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑