Rekordrullornas år

Jag flyttade mitt inlägg om målsättningar efter den extraordinära iaktagelsen på IKHPs konstsnöspår i slutet på förra veckan, men här kommer det!
 
Målsättningarna för 2016 är enkla. Bättre än någonsin!
Målet för mina skidlopp i vinter är att förbättra mitt 10 år gamla Vasaloppsrekord som 55:a. Innan dess ska säsongen kryddas med lite bra långlopp är det tänkt. Säsongens kanske viktigaste mål är ju redan uppnåt, att ha bättre tid på 5000m Skierg än både bloggkollegan, fd klubbkompisen, ärkerivalen och vännen Erik Wickström och vapendragaren Palle. Att jag slår båda med 1 sekund gör ju inte saken sämre ;).
När snön sedan börjar smälta lockar löpningen. Jag har ett stort mål med sommarens tävlingar. Sub32. Drömmen om att få radera ut 30 åriga klubbrekord och tysta sorlet om att alla var snabbare förr driver mig. Det är ett högt satt mål men Sub33 kändes möjligt i år om inte hälsenan gett upp. Med Gossebarnet som en blåslampa i hasorna så tror jag på ett bra 2016! Nu kör vi!
Glöm för guds skull inte att Gossebarnet, trummisen, rockstjärnan, svärmorsdrömmen, löpartalangen aka Arvid fyller år idag! 22, vilken ålder va!

4 kommentarer

  1. Är äppelodlarn som innehar klubbrekordet?

  2. Är äppelodlarn som innehar klubbrekordet?

  3. Härligt med höga men uppnåeliga målsättningar. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑