Holaveden Live – Jätten Bule löpet!

Idag kör vi Holaveden live från Jätten Bule löpet i Österbymo. Arvid och jag styr kosan österut för att mäta våra krafter och kanske kan vi vinna en brödrost. Men än har vi inte vaknat 🙂

21:58. Nu är kolhydratsföråden åter fyllda på diverse släktkalas. Blandat med lite ljuständning och efterrättsförtäring. Nu är det dags att sova, tack för idag!

13:37. Baksätesgodis.

13:30. Resultatlistan glömde jag, sorry. 
13:20. Övriga reflektioner; 
– kleist såg sjukt stel ut på uppvärmningen. 
– lars Lundström körde 5km, lite fegt va? 
– Staffan ek vann på 33:11, ni som sprungit banan fattar att de e sjukt snabbt. 
– en bloggläsare från Gamleby sprang om mig efter 3km och sedan om Oskar efter 7km. Riktigt bra löpning av Fredrik Kasselstrand som slutade på en fin 5e plats. 
– jag hade 2st Claesson framför och en bakom, sen fanns det en som kom 3a på 5km. Klanen cleasson håller på att ta över Sveriges alla resultatlistor. 
13:15. Åter i bilen på väg hem. Djupt besviken över att hamburgarna var slut men i övrigt ett toppen arrangemang verkligen! Lite besviken över tiden, men målet var top 10 och det lyckades jag med. Inga dåliga herrar på pallen heller då banrekordet slogs med 2 minuter. Imponerande lopp av äldste Claesson brodern då han sprang ifrån självaste Anders kleist och slutade på en 2a plats! Nu blir det after run på varsitt släktkalas. 

Spurtade ner en av claessonbröderna i alla fall, det kändes bra! 🙂 
/aö

12:44. Igenkända från bloggen. Stort!

12:26. 7:a & 10:a. Halvnöjda.

12:21. I mål! Trött! Kan bara tänka på mat. Hörs efter dusch och ombyte. 

10:38. Legenden spottad. 
10:25. Svish funkade felfritt. Österbymo levererar. Mötte både hallby-klanen och banrekordhållaren Staffan ek. Nu letar vi toa, haj. 
09:58. Snart dags för efteranmälan. Oskar har glömt kontanter så det blir spännande att se om svish har kommit till österbymo. Ryktas om att Kleist står på startlinjen, med andra ord är taktiken självklar. Jag gör som på grevskapsloppet i somras, tar rygg första 3 km. Kanske håller det denna gången 🙂 
08:55. På väg. Baksideligister!

07:50. Havregrynsgröt!

8 kommentarer

  1. Lycka till idag! Kan det bli dubbelt Holaveden på pallen?

  2. Kör försiktigt och spring fort.

  3. Finns väl ändå två platser kvar på pallen att slåss om i så fall…

  4. Vilket lopp det lär bli Holavedare, claesson, kleist och legenden. Legs burn like hell!

  5. Ge oss alla detaljer nu då? Hur många Claessons var med-Vann Kleist-Hur gick det för legenden-Gick det springa med positiv split-Vilka skor funkade bäst-Gjorde nån en Ekvallare?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑