Vem är tjejen? (Del 2)

Otrolig spridning på gårdagens inlägg, men än kvarstår frågan – vem ÄR tjejen?
Väldigt roligt att så många hittade hit igår, hoppas ni stannar. Att så många läste inlägget igår gjorde mig både glad och lite ångestfylld. När bloggen startade var ett mål att få 1000 unika besökare på en dag. Det kändes orimligt men om det skulle hända var tanken att jag skulle kasta in en anmälan till närmsta marathonlopp. (Geografiskt sett, inte tidsmässigt)  Gårdagens inlägg spred sig i en rasade fart och det slutade med att över 1400 unika besökare hade läst inlägget. Jag är inte redo för ett marathonlopp PUNKT

 
Många av er tänker säkert ”men Arvid du är väl inte rädd för att prata med främlingar, ta reda på vem hon är genom att fråga?” 
 
Det är inte så lätt ska ni veta. För det första stannar man inte en rullskidåkare hur som helst. Det går liksom inte ropa ”ursäkta mig damen, stanna lite” och få henne att prata en liten stund. För det andra har jag redan försökt. I somras vid vätterstranden, när funderingen kring vem hon är hade kommit upp både en och två gånger, såg jag henne komma i full fart. Vill hon inte stanna får jag väl hänga på tänkte jag. På platten går det undan om man stakar på bra så jag la benen på ryggen och försökte komma ikapp. I 3:20 fart lyckades jag kommma upp jämsides och försökte få ögonkontakt. Nu gällde det att välja sina ord väl för att få ut så mycket som möjligt av det samtal som skulle äga rum. 
Ögonkontakt uppstod. Jag började:
 
”Snart är det vinter” 
 
Herregud så dumt, det är ju inte alls snart vinter kom jag på, och dessutom finns det väl ingen människa i Sverige som inte har koll årstiderna. 
Hon pekade på hörlurarna och mimade ”hör inte” därefter försvann hon framåt. Jag återgick till behagligt tempo och insåg att jag misslyckats. 
 
Många stämde in i kören under gårdagen och ställde sig samma fråga. Det är med andra ord inte bara jag som sett henne på mornarna. Några namn har kommit in men en del av dem kunde vi dementera direkt. Tyvärr har vi inte fått klarhet i frågan ännu, men vi hoppas att det ska lösa sig inom en snar framtid. Har vi inte ett namn inom en vecka ringer jag efterlyst. 
 
Darin, ta över…
 
 
 
 ps…Tips på marathonlopp? 
 
 

4 kommentarer

  1. Billingen Trailmarathon i juni, då kör vi!!!

  2. Växjö Maraton är på lördag, kööör!

  3. Vi kan åka och springa ett i Frankrike? Eller annat vinland Italien, Spanien.

  4. Flickan i filmklippet är faktiskt lik flickan på rullskidorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑