Ta tag i det nu!

2015 var året då jag skulle ta löpningen till en ny nivå. Av olika anledningar så är allt dock ett enda stort fiasko så här långt. Men som vi sagt så många gånger förut: Löpningen är som livet. Ibland är det bra och ibland åt helvete. Ibland i gråzonen. Jag satsar mot Göteborg men förstår att sub 1.20 är omöjligt. Och eftersom jag är väldigt styrd av mina mål så var första tanken att jag skulle skita i alltihopa. Bara sälja biljetten och tröstäta i två månader och leva på att jag i alla fall var nöjd med mitt Vasalopp. (För övrigt ganska konstigt att man efter ett sådant stort delmål på säsongen bestämmer sig för att ta sig an nästa grej. Knappt njuta av vad man åstadkommit.)

I bättre form…
Men skam den som ger sig. Har lyckats dra på mig nån skit i höger smalben nu så den gamla skadan i ryggen känns knappt. Allt ont för nåt ondare med sig. Och den som väntar på att få ont väntat aldrig för länge. 
”Men sluta spring då Robert Davidsson din gnälliga jävel!!!”
Mot Göteborgsvarvet. Jag ska springa som en dåre efter Arvid och efter 5 km när han sprungit ifrån så ska jag göra mitt bästa för att inte förnedra min moderförening. Efter det ska jag ta det oerhört passivt i en månad. Klassiska Eksjö Stadslopp och Holavedens invasion av Linköping kommer nog få strykas ur tävlingskalendern för att mitt svulstiga stycke till kropp ska få komma ikapp nån gång. Sen ska jag köra så kroppen faller isär lagom till Lidingöloppet för att sedan krossa varenda löpare med härkomst norr om Vättersnäs i ÖIS-Loppet den 10 oktober. (Det är okej att hånskratta högt nu.) 
För övrigt ställde mig på vågen under ett studiebesök i mitt föräldrahem igår kväll. The botten(eller the top) is nådd även här kan jag konstatera. 
Mot bättre tider och tuffare intervaller. Och roligare inlägg från min sida. Det hänger ihop det där. 

3 kommentarer

  1. Kämpa Robert! Jag hejar på dig! 😀 vill även tips om Jocke Bergqvist på Medic Rehab som ändå ser helheten och kan hitta grundorsaken till skador, är helnöjd med honom!

  2. bara att bryta ihop och komma igen! Du får hänga på mig i mitt låga tempo och dåliga löpsteg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑