Söndagsdepp

9 kilometer på 16 dagar. Där har ni örnens träningsdagbok senaste tiden. Det ser tomt ut. Beror mest på en hals som inte vill kurera sig och lungor som är lite rostiga. Känner mig ur balans, men har åtminstone fikat mycket och det är ju alltid positivt. Men man ska alltid se det från den positiva sidan, detta kan bli en hejdundrandes formtoppning inför kraftprovet runt sjön. Jag ser fram emot loppet orimligt mycket. Bara två veckor kvar nu, in och anmäl er gott folk. 

Övrigt
Flyttade åt norrlänningarna igår. Med min klena överkropp blev bärandet av flyttlådor som en heldag på gymet. Aldrig sett så många flyttkartonger i hela mitt liv och i hälften låg det cykelsaker eller löparskor. Men så är det ju när man är triathlet. Prylsport. 
Övrigt del 2
Jonas Colting har spelat in en podd. Han älskar att prata. Han älskar sig själv. Han älskar att höra sig själv prata, det är nog därför han spelar in den. Holaveden borde få tummen ur och spela in ett avsnitt där vi snackar lite skit i en timme. Men nu känns det inte lika coolt längre eftersom alla har varsin podcast. Fast det är klart, ett Landsjön runt avsnitt skulle ju vara ganska njutbart att få lyssna på eller vad tror ni.
Övrigt del 3 
Nu ska jag söndagsdeppa lite över att träningen senaste veckorna uteblivit. Imorgon kanske jag gör comeback. 

Snart kan man springa barbröstad uppe på berget. Å herregud vad jag älskar det. Palle också. 


2 kommentarer

  1. Grym insats igår Arvid. Känns väldigt bra att gå ut genom dörren och mötas av Huskvarnaberget, heter det föresten Huskvarnaberget?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑