Världens sämsta blogginlägg

Känner ni hur förväntningarna nästan når sitt klimax i och med den inläggstiteln?
 
Idag möter jag naprapaten för att reda ut hur det ser ut med min rygg och mina nervtrådar. Det är resterna från höstens kroppsarbete som ligger och gnager. Jag tänker mig ett välbalanserat tryck och ett möjligt återbesök. Sen ska det vara full fart mot vårens tävlingar. Om det nu vill sig väl. 
 
I väntan på behandling har jag nyttjat min sambos julklapp som jag köpte i tron om att jag kanske någon kan få låna den. Att mala på en crosstrainer är egentligen väldigt tråkigt men har några bra följdeffekter:
 
1) Noll ställtid.
2) Jag finns på hemmaplan vilket alltid har fördelar. Ni som har barn förstår, ni andra kommer förstå när den dagen kommer.
3) Noll slitage på leder och knän. 
4) Man kan titta på idrott på tv samtidigt. I måndags följde jag HV:s resa mot semestern. 
5) Förbränningen är hög.  
 
Idag blir inte Holaveden bättre än så här. Så jävla dåligt jag vet. Men istället för näthat; låt mig veta vad du ska träna idag?
 
 
 
 
 
 

8 kommentarer

  1. Kvällsprogrammering

  2. Adams förslag om programmering är sjukt bra! Vi borde ha en programmeringskväll snart!

  3. Att detta inlägg fått fyra gilla-markeringar ser jag som en ren provokation.

  4. Jag har skottat ca 1000 spadtag snö, burit 42 kravallstaket, häftat banderoller på 125 trästaket, burit 100 kartonger nyponsoppa, lika många etixx-kartonger, packat i och UR 3 minibussar med skyltar, nummerlappar och annat krafs, dvs- flyttat ett helt skidlopp från Åre till Vålådalen, nu till frågan, får jag regga 60 min styrketräning på funbeat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑