…4 dagar…

Känner ni? Hela landet darrar. Vasaloppsfebern har drabbat oss alla, oavsett om man ska åka eller ej. Alla är hypokondrier, ingen är frisk. Formen är kass. Vad ska det bli för väder? Vallapanik uppstår. Enervitprodukterna säljer slut. Stora trugor säljer slut. Rillar säljer slut. Aldrig någonsin har så många förstagångsåkare startat i ett Vasalopp och skidförsäljarna njuter av deras nervositetsinköp. Holaveden tipsar; ta det lugnt, det ser ut att bli kanonföre till helgen. Själv ska jag inte åka och jag ångrar mig å det grövsta. Trodde inte det skulle bli så svårt att avstå men man får stå för sina beslut, dumma som kloka. Vad löjligt klen jag känner mig, blir rörd till tårar av att höra vasaloppsjingeln. du du duu du du…dududududu… Vackert, inte i skrift kanske, men när man står på startlinjen i Berga By är det världens vackraste musikstycke, huja.. 
 
Holaveden går in i uppladdningsfasen. Oklart om bloggen kommer bli lika välskriven kommande dagar, i så fall vet ni varför. Detta är, och kommer för alltid att vara årets grej. Det är nu det gäller. Man måste vara sugen. Man måste le, som Palle alltid brukar säga. 
 
 
 

5 kommentarer

  1. Jag ångrar mig med! Massor! Inte ett år till utan Vasalopp, även om man måste åka rullskidor hela året för att kunna göra sig rättvis- kan va värt det!

  2. Den enda bloggen som är värd att läsas!

  3. Perfekt före ja, om man är skapt med en lätt å fin löparkropp som du Arvid 😉
    Tur det är en bekymmersfri tävlingssäsong på rullskidor runt knuten 🙂

  4. Perfekt före ja, om man är skapt med en lätt å fin löparkropp som du Arvid 😉
    Tur det är en bekymmersfri tävlingssäsong på rullskidor runt knuten 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2021 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑