Melodifestivalen och matlagning

Melodifestivalen
Vart ska man börja? Kanske borde börja med att ifrågasätta varför man ens tittar på spektaklet men i brist på annan lördagsundehållning blev det date med TVn ännu en kväll. Borde gjort något vettigare egentligen, vallat skidor eller sprungit en sväng men jag kände mig lite post 30 årsfest och det blev alltså en dag i lättjans tecken. Timmarna utomhus kunde räknas på ena handen, med ett finger…
Jag tänker inte uttala mig om gårdagkvällens bidrag i sångjippot, sålänge Orup inte är med och tävlar är det inget värt att skriva om. 
 
på tal om tävling…
 
Idag tävlar Johan och Oskar i Nässjö. Kan bli pallen för båda om det går riktigt bra och om inga storfräsare efteranmäler sig. Kanske rycker det lite i stakmusklerna hos Tony Pölder och han slänger in en efteranmälan. Anmälningstourettes kan drabba även den bäste. Jag har varit på hockey en gång med Tony Pölders son. Han cyklar jättemycket och har jättekrulligt hår. Tony kanske hade ihop det med bröderna Fluffs mamma, vem vet? 
 
Mat
För att lugna svärmor som läser bloggen ska jag nu berätta att jag faktiskt lagade mat igår. Bara för att jag inte skriver om matlagning här på bloggen eller lägger upp bilder på diverse sociala medier betyder det inte att jag inte äter. Menyn var mycket enkel, men uppfyllde helt klart sitt syfte. 
 
3 korvar. Ju högre köttinnehåll desto bättre, allt under 90% kan ni skippa.
Bacon. 
En halv melon.
Chips
Dip
Sweet chilisås
 
Låter kanske inte som den mest attraktiva maträtten men vill man lyxa till det kan man linda korven i bacon. Till maten avnjöts ett glas äpplemust samt gisebrew. Tallriken skrek närodlat vilket är den viktigaste ingridiensen. Annars äter jag mest gröt och dricker kaffe. Jag måste nog börja lusläsa mina receptböcker för att få fart på matlagandet. 
 
Bröderna Fluff utan sin 3e brorsa..
 

Korv 

 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar

  1. Härligt Arvid, gillar menyn, då kanske jag se fram mot en middagsbjudning snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑