De sju dödssynderna

Medans det äldre gardet i Team Holaveden varit på träningsläger har jag prickat in de flesta dödssynderna i soffan under helgen. Oskar o Palle verkar tränat tills de stupat så förmodligen är det bara att valla rätt så ska resultaten i skidspåren komma likt ett brev på posten. Eller, likt en gubbvad under ett terränglopp – oväntat, snabbt och hårt… 

1) Högmod – Detta är ju något jag lider av varje vecka, inget unikt just för denna helgen… 
2) Girighet – När jag tänker efter inser jag att flickvännen betalade både lunchen och min mors födelsedagspresent… Herregud, vem är jag ens? 
3) Vällust – Kom igen, detta är jag inte ensam om, är det verkligen en dödssynd? 
4) Avund – Hela helgen på Oskar o Palle! Jag vill också löpa 3-timmarspass och staka uppför Isaberg tills mjölksyran pumpar och gäddhänget skriker. 
5) Frosseri – Mammas födelsedagskalas innebar alldeles för mycket mat (3 portioner pulled pork herregud va gott), ostkaka helt utan karaktär, (2 portioner är väl ändå okej när det är ostkaka), kakbuffé och kaffe, lyckades hålla mig till 2 kakor för att sedan avsluta med kvällsmacka. maaaaaaaaaaaaat…………
6) Vrede – Tror jag klarat mig ifrån denna. Om man bara ligger på soffan och äter är det svårt att bli arg. 
7) Lättja – haha, detta är en underdrift om man ska beskriv min helg. 
 Nu måste jag skärpa te mig. Jag börjar bli tjock och riktigt slö. Men mycket gott väntar. Tossdass-innebandyn drar igång, hockey-bockey säsongen är här, löpträning med ny klubbtillhörighet och så har jag fortfarande inte åkt mitt första rullskidspass. 

Från en dag då jag var i kanonform. Smal, snabb och lätt! Innan året är slut ska jag vara en sub 35min löpare igen! 

1 kommentar

  1. Tror varken Oskar eller Palle har gäddhäng som skriker, beror kanske på att de inte bryter mot nr 5&7 så ofta…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑