Träningsläger: Holaveden goes All in!

Herrarna i Holaveden har tagit sig till Gislaved för att träna skiten ur kropparna när för en gång skull tid erbjuds för detta. Holaveden’s framtidshopp håller sig dock hemma pga diverse orsaker.

Isaberg Hill climb var väl inte det bästa vi presterat. Jag blev avkastad tidigt på stakningen medans Palle laddade på friskt i täten. Men efter 22 km hade jag smugit med en stor klunga och Palle stakat sig trött bland de småländska industrierna så vi gick in i backen mot toppen samtidigt. Vi lämnade storklungans stakvirtuoser bakom oss och visade att strutsabackens skidgång gjort oss ostoppbara när det barkar uppför. 7a och 8a blev resultatet.
På eftermiddan drog vi runt Gislaved likt löpande vålnader sökande efter löpspår. Tallmo och leder utmed Nissan tog oss långt. Men tre timmar löpning utan hastighetsbegränsade pulsklockor tog ut sin rätt. 
Lördagen bjöd helt enkelt på en full hand av ganska hård träning. Vi lovprisade vintertidens extra timme av vila…tills Palle glömde stänga av 06:00 alarmet på mobilen. Så nu bloggar jag istället i väntan på frukost.

1 kommentar

  1. My bad..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑