Det räckte med fem gånger idag innan Strutsabacken knäckte mig. God känsla och den snabbaste gick på 1:55 vilket är PB så det bara sjunger om det. Höstens tisdagsintervaller kommer bli roliga, farten finns där men ingen uthållighet. Inte särskilt rockenroll att gå skidgång på en fredag därför vägs det upp genom att spela på festival i Oskarshamn ikväll. Har vi några bloggläsare där så är ni välkomna fram och prata konditionsidrott med mig!
 
Eftersom Holaveden är den absolut största bloggen inom sin genre får vi tusentals och åter tusentals av förfrågningar från diverse arrangörer som vill att vi ska marknadsföra deras evenemang. Vi har sållat bland brev och mejl och plockat ut några av de absolut bästa loppen i september/oktober! 
 
Äppleloppet 20 September
 
 
ÖIS-loppet 11 Oktober 
MINI LOPPET start kl 10.00. anmälan senast kl 9.45. Runt fotbollsplanen Ca: 400m för dom minsta. Startavgift 40 kr medalj och fika till alla.
LILLA LOPPET 1,5 km terränglopp. start kl 10.30 anmälan senast kl 10,15. startavgift 40 kr alla får medalj och fika.

Gå,lunka,löp- LOPPET 5 km terränglopp. start kl 11.10.anmälan senast 3/10 2014 Ett lopp för alla vältränad som otränad. Start avgift 60 kr. Lottade priser

STORA ÖIS-LOPPET 13 km terränglopp.Herr och Dam klass start kl 11,00. Detta loppet är öppet för alla men gäller som klubbmästerskap för ÖIS medlemmar Med intäckning i vandringspris för främsta ÖIS are. Start avgift 100 kr För öis medl. 150 kr för övriga.
Anmälan till 5 och 13 km görs via insättning av start avgift på Ölmstad IS BG 5349-7228
Senast 3/10-2014
Ange namn och klubb vid insättningen och att det gäller ÖIS Loppet
Pokaler till dom tre främsta i herr och dam klass i stora loppet. även sponsrade priser så långt det räcker.
Deltagande sker på egen risk. trafikregler gäller då loppet går delvis på allmän väg.
Start o mål är vid ÖIS GÅRDEN. Servering och dusch finns.
Välkommen till Ölmstad.
Upplysningar Peter Nilsson 0703-144995
 
 

Dessa lopp är det inte läge att missa. Undertecknad vann första upplagan av ÖIS-loppet, men förra året höll löparna en betydligt högre nivå och jag hade inte en chans att försvara segern. Ett terränglopp som kräver sin fysik men som är mödan värd. Eldsjälen Peter Nilsson gör ett kanonjobb och evenemanget håller hög klass! Holaveden kommer att dyka upp med fullt lag på båda loppet. Vi ses väl på startlinjen??