Kanske den bästa bok man läst. Orkade inte igenom serien sen, försvann någonstans i början av tredje boken. Måste komma igång med läsningen. Halkade ur och har inte hittat tillbaka. Såg att Chuck Palahniuk var gäst hos Joe Rogan. Kanske ska börja där. När man pillar lite i garaget.

Ska sätta in en värmepump i garaget. Ska måla en stege. Påbörjat ett evighetsspacklande av mina väggar. Kommer bli fint. Ett ställe där man kommer kränga ett och annat däck.

I helgen är det GGN. Vi åker till Tranås och tränar. Får lyssna på live sändningen i bilen. Mina tre tips är Micke P, Albin E eller Ken Bengtsson. Vi får se. Måste följa Boestad också. Boe är bra förberedd.

Slutet av November åker vi till Linköping och börjar resan tillbaka till det normala. Älskar henne djupt.

Efter 19.30 får man kasta tröjan på gymet om man kör stakmaskin. Det är inte sen gammalt utan relativt nytt. Men vart är Robban?

Oskar hem på middag i helgen. Herregud. Då blir det pingis. Kanske får vi med Robban med sambo men det lär väl inte vara möjligt. Hoppas på gymet iallafall. Jag hoppas på en kort löprunda. Lunden brukar aldrig tacka nej, han hinner med det mesta. Bostadsrättsinnehavaren.