Löda

Idag avgörs ett av världens bästa millopp. Där borde Oskar varit med och satt ett nytt personbästa givetvis. Men det är inte alltid låren vill sammarbeta efter en mara. Jag pratar såklart om Hytteplanmila i Norge. Jag var där 2019 och min högsta önskan vore såklart att få springa i år också. Men formen är alldeles för dålig och att tävla är tyvärr långt ner på priolistan just nu. Då,2019, sprang jag på ganska blygsamma 32:40 isch om jag minns rätt, men det är en bana som minst sagt går springa snabbt på. Jakob Ingebrigtsen har gjort en bra bit under 28 minuter för att nämna ett exempel.
Hälle skickar dit en starkt trupp precis som vanligt. Vårat starkaste kort är i kenya på träningsläger, men det finns ändå en chans att vi kan ha tre löpare under 30 minuter. Blir intressant att följa.

Efter närmare ett halvår utanför träningsgruppen gjorde jag i tisdags comeback. Hälsenan höll för 4×4 minuter. Man behöver inte krångla till det. Testa att springa det passet själv så får du se. Farten godkänd efter så långt uppehåll. Jag tror att det finns något att bygga på som sagt. Hoppas på att vara tillbaka i full träning senare i vinter.

Ikväll står kärleken på scen i jkpg. Ska bli kul att se. Samhället har verkligen öppnat upp. Fullsatt på idrottsevenemang, konserter och restauranger. Känns ovanligt. Kanske inte helt bekväm ändå. Det har varit rätt skönt att slippa trängas bland folk måste jag nog erkänna. Men det finns ju knappt något bättre än att gå på livespelning så det har man verkligen längtat efter, och när det väl erbjuds något bra får man passa på!
Cykla MTB på söndag kanske, någon som ska med?
/ örnen

Distanspass i mörker. Det gäller att verkligen gå in med inställningen att man gillar hösten, annars blir det outhärdligt. Vi ses på andra sidan osv.. kämpa på!

1 kommentar

  1. Skönt att höra att du är på G😀
    Skynda långsamt så blir det några PB 2022🤟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑